Kao odgovor na pandemiju COVID-19 , uveli smo bezbednosni protokol, koji obezbeđuje uslove za udoban i bezbedan boravak i rad.

Hotel Amsterdam Beograd – magija u centru Beograda

Hotel Amsterdam Beograd - Magija u centru Beograda 1

Novootvoreni hotel Amsterdam Beograd pokazao nam je šta znači i kako izgleda istinska magija u centru Beograda. Sve u vezi ovog hotela je magično. Počev od lokacije, koja u sebi nosi autentičnu magiju nekih davno prošlih vremena isprepletanu sa duhom savremenog doba. Ovo mesto susreta sadašnjosti i prošlosti, tradicije i modernog, magično je već samo po sebi. Sam hotel obasjava opčinjujuća magija vrhunskog kvaliteta i luksuza, a sve usluge i sadržaji koje nudi gostima, čine da se njegovi gosti osećaju magično.

Otvoren 2018. godine, hotel Amsterdam Beograd se ušuškao na mestu koja predstavlja žilu kucavicu i srce Beograda, u Jug Bogradanovoj ulici, broj 10. Zamišljen je, projektovan, izgrađen i dizajniran kao moderan i magičan gradski hotel, jedinstven i unikatan po mnogo čemu.

Kategorisan sa četiri zvezdice, obezbeđuje luksuzan smeštaj, maksimalan komfor i prvoklasnu uslugu, u skladu sa najvišim svetskim standardima. Nezaboravan boravak i magičan užitak gostiju su prioritet, koji se mora ispoštovati i kome je sve podređeno. U prilog tome svedoče brojne visoke ocene, pozitivna iskustva i komentari koje gosti ostavljaju na renomiranim turističkim sajtovima i forumima. A najbolja potvrda svega navedenog je veliki broj stalnih gostiju koji se u hotel Amsterdam sa zadovoljstvom iznova vraćaju.

Odlična lokacija i dobra povezanost sa svim delovima grada, omogućavaju da brzo i lako stignete do svakog željenog odredišta. Ukoliko ste raspoloženi za turističko razgledanje i šetnju, brojne kulturno-istorijske znamenitosti Beograda i prirodne lepote su Vam na dohvat ruke.

Hotel Amsterdam Beograd – magija savršene usluge

Hotel Amsterdam i njegova magija savršene usluge, smeštaja i ponude, učinili su ga jednim od najpopularnijih i najtraženijih hotela u Beogradu. Proverite i sami zašto je tako i podarite sebi ovo izuzetno luksuzno iskustvo i savršen beg u svet magičnog uživanja. Sofisticiran luksuz, moderan unikatni dizajn, komfor, udobnost i savršena usluga će Vas osvojiti i učiniti da i sami postanete redovan gost hotela Amsterdam.

Hotel Amsterdam Beograd -Restoran Mokum - Magija u centru Beograda 3

Atraktivan i luksuzno-elegantan enterijer hotelskog smeštaja, besprekorne čistoće, izuzetne funkcionalnosti i udobnosti, priuštiće Vam nezaboravne trenutke odmora, opuštanja i uživanja. Raspolaže sa 41-om standard, superior i comfort sobom, kao i jednim ekskluzivnim Penthouse predsedničkim apartmanom.

Profesionalno, ljubazno i nasmejano osoblje na usluzi Vam je 24h, kao i impresivan izbor osnovnih i dodatnih usluga i sadržaja.

Nema razlike da li u Beograd dolazite poslovno, turistički ili radi privatnih obaveza. Hotel Amsterdam Beograd je podjednako dobar izbor u svakom slučaju. Fantastičan restoran, prijatan bar i Spa & Wellness centar vrhunskog kvaliteta u samom hotelu, na raspolaganju su samo za Vas. Pokrivenost soba i zajedničkih prostorija neograničenim besplatnim Wi-FI internetom i 3 moderne sale za sastanke – dodatni su bonus po pitanju odlične opremljenosti hotela. Iz tog razloga, hotel Amsterdam je odlična opcija i za poslovna putovanja.

Hotel Amsterdam Beograd – Spa & Wellnes magija

Da pronađete mir, opustite se, nadoknadite izgubljenu energiju ili ulepšate sebi dan, hotel Amsterdam Beograd predlaže da Vam njegova Spa & Wellness magija u tome pomogne.

Hotel raspolaže modernim i profesionalno opremljenim Spa & Wellness centrom. U okviru centra se nalaze: zatvoren bazen sa toplom vodom, oko koga su raspoređene udobne ležaljke-kreveti, đakuzi, suva finska sauna, parno kupatilo, kao i kutak za profesionalne masaže i tretmane.

Hotel Amsterdam Beograd -Spa & Wellnes - Magija u centru Beograda 3

Prijatan i opuštajući ambijent, takođe, ima svoje delotvorno i terapeutsko dejstvo. Nekoliko sati provedenih u ovoj oazi relaksacije, detoksikacije i tišine učiniće da se, kao nekom magijom dodirnuti, osetite odmorno, preporođeno, zadovoljno i ispunjeno.

Restoran Mokum – magija hedonističkog uživanja

Hotelski rooftop restoran Mokum i njegova magija hedonističkog uživanja, razlog su, što je po mišljenju brojnih osoba, upravo on najlepši i najatraktivniji restoran u gradu. Glamurozan i luksuzan, a istovremeno elegantan i sofisticiran, poznat je kao mesto koje na prvi pogled osvaja i inspiriše da mu se neprekidno vraćate. Uživanje sa stilom, njegovo je prepoznatljivo obeležje.

Hotel Amsterdam Beograd -Restoran Mokum - Magija u centru Beograda 2

Fantastična lokacija na sedmom spratu hotela Amsterdam i “zidovi od stakla” koji ga krase, učinili su da se može ponositi sa, možda, i najspektakularnijim restoranskim pogledom u gradu. Gotovo je nemoguće odvratiti pogled od impresivane panorame čitavog Beograda i njegove okoline.

Izuzetni kulinarski specijaliteti neponovljivog ukusa, jedinstvenih sastojaka i tajne recepture, upotpunjenji najboljim vinima iz celog sveta i perfektnom uslugom, čine ovo hedonističko carstvo mestom koje ćete i Vi obožavati.

Ostavite komentar!

Registration

Forgotten Password?