DOBRODOŠLI U HOTEL AMSTERDAM - Hotel Amsterdam
Hotel Amsterdam
Hotel Amsterdam Rezervišite
 • Hotel Amsterdam 0
 • Hotel Amsterdam 1
 • Hotel Amsterdam 2
 • Hotel Amsterdam 3
 • Hotel Amsterdam 4
 • Hotel Amsterdam 5
 • Hotel Amsterdam 6
 • Hotel Amsterdam 7
DOBRODOŠLI U HOTEL

DOBRODOŠLI U HOTEL

AMSTERDAM


Hotel Amsterdam nalazi se u najužem centru starog grada i nudi 41 luksuzno opremljenu sobu, kao i komforan predsednički apartman sa panoramskim pogledom ka Beogradu na vodi.

 

Potpuno nov i moderan hotel sa 4 zvezdice, smešten u ulici Jug Bogdanovoj 10, udaljen je samo par minuta hoda od glavne pešačke zone – ulice Knez Mihailove, boemskog dela grada – Skadarlije i Kalemegdanske tvđave. 

 

Hotel raspolaže moderno opremljenim i klimatizovanim sobama, poseduje dva restorana, lobi bar, spa centar, konferencijsku salu, Wi-Fi mrežu, parking i recepciju koja radi 24 h.

 

Prioritet profesionalnog osoblja su udobnost i komfor svakog gosta i čine Amsterdam hotel pravim izborom za vašu turističku ili poslovnu posetu Beogradu.

PENTHOUSE APARTMENT

PENTHOUSE
APARTMENT


Osmišljen kao višenamenski apartman, gostima pored dela za odmor i prostranog dnevnog boravka nudi i radni deo u kome se mogu započeti i privesti kraju sve poslovne obaveze.
Detaljnije
SUPERIOR DOUBLE ROOM

SUPERIOR
DOUBLE ROOM


Stilski uređene sobe površine 28m2, opremljene francuskim ležajem dimenzija 200x180 cm, svojim jedinstvenim pogledom na panoramu Beograda upotpuniće vaš doživljaj.
Detaljnije
BUSINESS DOUBLE ROOM

BUSINESS
DOUBLE ROOM


Sobe površine 25 m2, opremljene ručno pravljenim nameštajem, pružaju komfor i udobnost svim gostima hotela koji odaberu ovaj tip smeštaja.
Detaljnije
DELUXE KING ROOM

DELUXE
KING ROOM


Tip soba površine 28 m2 sa francuskim ležajem dimenzija 200x180 cm i pogledom na atrijum obližnjih zrada, pruža miran i prijatan boravak gostima koji odaberu ovaj tip smeštajne jedinice.
Detaljnije
DELUXE TWIN ROOM

DELUXE
TWIN ROOM


Prostrane sobe površine 32 m2 svojim sadržajem gostima garantuju udoban i komforan boravak. Sobe su opremljene sa dva ležaja dimenzija 200x100 cm. Jedinstveni nameštaj i prateća oprema upotpunjuju odmor i relaksaciju.
Detaljnije
DELUXE TRIPLE ROOM

DELUXE
TRIPLE ROOM


Smeštajne jedinice površine 32 m2 idealne su za smeštaj više osoba ili porodica sa decom. Svaka soba raspolaže sa dva ležaja dimenzija 200x100 cm, kao i ručno izrađenom sofom na razvlačenje dimenzija 195x95cm.
Detaljnije

INSTAGRAM


Posetite i nas Instagram nalogu, pošaljite nam slike, postavite pitanje ili dodajte komentar! Budimo u kontaktu!

kako do nas


Hotel Amsterdam se nalazi u samom centru Beograda, i možete doći do nas na više načina. Pogledajte na mapi tačnu lokaciju.