JEDINSTVEN KONCEPT

Dvostruki život je ono što restoran Mokum izdvaja od drugih restorana. Dva različita ambijenta u zavisnosti od doba dana.

Opuštena, porodična atmosfera preko dana i romantična i elegantna u toku večeri.

NEVEROVATAN POGLED

Sa svojim “zidovima od stakla”, restoran nudi pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu hrama Svetog Save sa treće strane.Preko dana Vam se pruža fenomenalan pogled na Beograd.

Na kraju dana pruža Vam se pogled na spektakularan zalazak sunca.
Noću će Vaš pogled uživati u lepoti osvetljenog Beograda na vodi.

ZAŠTO MOKUM?

Mokum je “nadimak” za grad Amsterdam. Reč Mokum znači “utočište”, a ustalilo se među meštanima početkom 20-og veka.

Kako se restoran nalazi na krovu hotela Amsterdam, otuda i naziv Mokum.

Svojim posetiocima pruža ugođaj koji se dugo pamti. Izvanredna hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje je nešto u čemu se ogleda naš najviši standard i kvalitet usluge.

Bilo da ste gost hotela ili ste svratili na naš gala doručak, bićete usluženi velikim izborom jela i kontinentalnih dodataka. Restoran Mokum je prilagodio svoj servis i uslugu za goste svih zahteva i gastronomskih režima.

Uz ljubazno osoblje uživaćete u svakom zalogaju, bilo da ste na poslovnom ručku ili sa prijateljima na večeri. Za prave hedoniste u ponudi je selekcija najboljih vina iz svih delova sveta, kao i veliki izbor tompusa južnoameričkih cigara.

Kapacitet restorana je 110 sedećih mesta i može se prilagoditi raznim svečanostima i proslavama. Radno vreme restorana je od 07:00 do 23:00.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram