Kao odgovor na pandemiju COVID-19 , uveli smo bezbednosni protokol, koji obezbeđuje uslove za udoban i bezbedan boravak i rad.

Restoran Mokum

Restoran Mokum - Hotel Amsterdam Beograd - najbolje mesto za vas
Restoran Mokum - Hotel Amsterdam Beograd - najbolje mesto za vas

Restoran Mokum

Sedmi sprat hotela Amsterdam rezervisan je za jedan od najlepših beogradskih restorana, atraktivan i jedinstven rooftop restoran Mokum. Fascinantan pogled na prestonicu i reku očarava i oduzima dah. Luksuzan enterijer, prijatan ambijent, izvanredna hrana, profesionalno i ljubazno osoblje, ispuniće i zadovoljiti sve Vaše potrebe i učiniti da maksimalno uživate u svakom trenutku provedenom u Mokumu. Vrhunski kvalitet ponude i usluge su prioritet i naš prepoznatljiv zaštitni znak.

Idealna lokacija u samom centru grada i “zidovi od stakla” učinili su da restoran Mokum krasi nestvarno lep pogled, koji se prostire od Gardoša do Avale. Sa jedne strane, pogled se pruža u pravcu Ušća i Novog Beograda. Druga strana gleda ka starom delu Beograda, Savamali i Beogradu na vodi. Dok treća strana gleda prema veličanstvenom hramu Svetog Save i ostatku grada. Tokom dana možete uživati u prelepoj panorami grada i njegove okoline, u sumrak u spektakularnom zalasku sunca, dok će Vas noć obradovati romantičnom atmosferom i lepotom noćnim svetlima obasjanog Beograda.

Zašto izabrati hotel Amsterdam

Ljubazno osoblje!

Ljubazno i nasmejano osoblje pobrinuće se da Vam boravak u našem hotelu postane najlepša uspomena

Nenadmašne cene!

Nenadmašne cene i promotivne ponude garantuju Vam najbolji odnos cene i kvaliteta usluga!

Odlična lokacija

Odlična lokacija u centru grada savršena je polazna tačka za obilazak Beograda ili odlazak na poslovne sastanke!

Sigurna rezervacija

Sigurna, brza i jednostavna online ili telefonska rezervacija željenog hotelskog smeštaja!

Raznovrstan sadržaj

Raznovrstan sadržaj za Vaše prvoklasno uživanje: atraktivan restoran, prijatan bar, moderan Spa&Wellness centar i 3 konferencijske sale!

Lako upravljanje rezervacijom

Lako upravljanje rezervacijom omogućava da promenite, otkažete ili proverite sve pojedinosti Vaše rezervacije!

Zašto restoran Mokum?

Reč Mokum je “nadimak” za grad Amsterdam, koji se među njegovim žiteljima ustalio početkom 20-og veka i u prevodu znači “utočište”. Kako se restoran nalazi na krovu hotela Amsterdam, otuda i njegov naziv – Mokum. Ukoliko ga posetite, biće Vam potpuno jasno zašto je on jedinstveno “utočište” u srcu Beograda.

Restoran Mokum može se pohvaliti vrhunskim kulinarskim specijalitetima, za čiju pripremu su zaduženi iskusni šefovi kuhinje. Svi obroci se pripremaju od namirnica najboljeg kvaliteta, po posebnoj recepturi, sa puno umeća i ljubavi.

Veliki izbor hrane i pića

Bogat meni prilagođen je gostima svih gastronomskih režima ishrane. Na meniju se nalaze: topla i hladna predjela, supe, čorbe, obrok salate, paste i rižota, jela od mesa, stekovi, najfinije vrste ribe, morski plodovi itd.

Ne propustite priliku da uživate u savršenim ukusima. Poput: Carpaccio di Manzo, ćuretina Sophia Loren, piletine u bezobraznom sosu, sticky fingers rebarca, wasabi biftek, losos lutalica i mnogih drugih. Za sve ljubitelje ukusnih kremastih poslastica preporučujemo: Opera malina kolač, Orange badem kolač, choco tart, salted caramel ili specijal kuće.

Za potpuni hedonizam i uživanje, u ponudi restorana Mokum nalazi se i selekcija najboljih vina. Koja se nabavljaju iz svih delova sveta, kao i veliki izbor južnoameričkih tompusa.

Kapacitet restorana je do 110 sedećih mesta i pogodan je za organizaciju proslava i svečanosti.

Poslednje sa bloga

Najnovije vesti na jednom mestu!

Registration

Forgotten Password?