STANDARDNA SOBA

Moderno opremljene standardne sobe površine 22 m2 sa king size ležajevima, dimenzija 180 x 200 cm, radnim stolom i opremljenim kupatilom.

Za sve goste je obezbeđen:

COMFORT SOBA

Kvadratura iznosi 25m2, poseduje francuski ležaj dimenzija 180 x 200 cm, mini bar, LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, direktnu telefonsku liniju, ketler za čaj i kafu.

Pored toga, gostima je na raspolaganju i Wi-fi internet konekcija odličnog protoka.

Comfort Twin sobe sa svojim modernim dizajnom, gostima pružaju komfor i udobnost tokom boravka. Kvadratura ove sobe iznosi 25m2, poseduje dva twin ležaja dimenzija 100 x 200 cm, mini bar, LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, direktnu telefonsku liniju, ketler za čaj i kafu.

Za sve goste je obezbeđen:

SUPERIOR SOBA

Superior King sobe su moderno dizajnirane, površine 28m2, opremljene francuskim ležajem dimenzija 180 x 200 cm i svojim jedinstvenim pogledom na panoramu Beograda upotpuniće Vaš doživljaj tokom boravka.
Pored mini bara, sefa, LCD televizora sa kablovskim kanalima, Wi-Fi interneta, direktne telefonske linije, gostima je takođedostupan na korišćenje aparat za espresso kafu i ketler za čaj. Toaleti u svim sobama su opremljeni komfornim i prostranim tuš kabinama, a za goste je obezbedjena hotelska kozmetika, bade mantili, papuče i fen za kosu.

PREDSEDNIČKI APARTMAN

Penthouse apartman je multifunkcionalni prostor, idealan je za razne poslovne posete. Sastoji se iz dela za odmor i prostranog dnevnog boravka sa radnim delom. 

Penthouse apartman se nalazi na 8. spratu hotela, odakle se pruža panoramski pogled na Savu. Pored toga, udobnost i kvalitet ovog apartmana oslikavaju se i u najfinijem ručno pravljenom nameštaju.

U delu apartmana namenjenom za odmor, nalazi se prostrano i moderno opremljeno kupatilo, francuski ležaj dimenzija 180 x 200 cm, plakari za odeću, kao i posebno dizajniran toaletni sto.

Dnevnim boravkom dominira udobna ugaona garnitura, rotirajući LCD televizor, kao i šank sa espresso aparatom koji je gostima na raspolaganju tokom boravka.
Za sve goste je obezbeđen:

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram