STANDARDNA SOBA

Moderno opremljene standardne sobe površine 22 m2 sa king size ležajevima, dimenzija 180 x 200 cm, radnim stolom i opremljenim kupatilom.Svim gostima u celom hotelu, obezbeđen je Za sve goste je obezbeđen besplatan WiFi, ketler za čaj i kafu, kao i bade mantil i papuče.

COMFORT SOBA

Comfort King sobe su opremljene moderno dizajniranim nameštajem i gostima pružaju komfor i udobnost tokom boravka. Kvadratura iznosi 25m2, poseduje francuski ležaj dimenzija 180 x 200 cm, ili dva odvojena kreveta mini bar, LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, direktnu telefonsku liniju, ketler za čaj i kafu.Pored toga, gostima je na raspolaganju i Wi-fi internet konekcija odličnog protoka.

SUPERIOR SOBA

Superior King sobe su moderno dizajnirane, površine 32m2, opremljene francuskim ležajem dimenzija 180 x 200 cm i svojim jedinstvenim pogledom na panoramu Beograda upotpuniće Vaš doživljaj tokom boravka.Pored mini bara, sefa, LCD televizora sa kablovskim kanalima, Wi-Fi interneta, direktne telefonske linije.

Gostima je takođe dostupan na korišćenje aparat za espresso kafu i ketler za čaj.

PREDSEDNIČKI APARTMAN

Penthouse apartman je multifunkcionalni prostor, idealan je za razne poslovne posete. Sastoji se iz dela za odmor i prostranog dnevnog boravka sa radnim delom.Penthouse apartman se nalazi na 8. spratu hotela, odakle se pruža panoramski pogled na Savu.

U delu apartmana namenjenom za odmor, nalazi se prostrano i moderno opremljeno kupatilo, francuski ležaj dimenzija 180 x 200 cm, plakari za odeću, kao i posebno dizajniran toaletni sto.

Dnevnim boravkom dominira udobna ugaona garnitura, rotirajući LCD televizor, kao i šank sa espresso aparatom koji je gostima na raspolaganju tokom boravka.