Spa centar - Hotel Amsterdam - Hotel Amsterdam
Hotel Amsterdam
Hotel Amsterdam Rezervišite
Spa centar
Bazen

Bazen


Bazen koji se nalazi u okviru luksuznog spa centra, pruža gostima mogućnost relaksacije i opuštanja nakon napornog dana. Da bi ugođaj bio potpun, ne propustite priliku da uživate u našem djakuziju. Bazen sa svetlećim efektima, Water-jet sistemom za plivanje u mestu i vodopadom učiniće vaš boravak i opuštanje nezaboravnim.

Kombinovanjem bazena sa saunom ili parnim kupatilom oslobodite vaše telo stresa i negativne energije. Počnite ili završite dan na najbolji način.

Sauna

Sauna


Sauna je savršeno mesto za uživanje i opuštanje, a ujedno ima i terapeutsko dejstvo. Boravkom u sauni vaše telo se oslobađa štetnih materija i napetosti, jača se imuni sistem i poboljšava celokupno stanje organizma. U hotelskom spa centru nalazi se suva finska sauna sa optimalnom temperaturom između 90 i 110 C°, dok je vlažnost vazduha oko 40%.  U ovakvim uslovima pospešuje se znojenje i na taj način vrši detoksikacija organizma. Najbolji rezultati postižu se pravilnim korišćenjem, koje podrazumeva boravak u sauni u intervalu od 15 min, sa 45-ominutnom pauzom. Može se kombinovati sa plivanjem u bazenu ili tuširanjem hladnom vodom nakon izlaska, čime se poboljšava cirkulacija celog tela.

Redovnim korišćenjem saune vaša koža biće glatka i lepa, a ten vidno pročišćen.

Parno kupatilo

Parno kupatilo


Parno kupatilo, poznatije kao hamam, predstavlja pravo zadovoljstvo, sa pozitivnim, relaksirajućim i osvežavajućim uticajem na organizam. Vlažnost vazduha u parnom kupatilu iznosi 100%, dok je temperatura u intervalu od 40 do 500C. Preporučuje se da, prema ličnom osećaju, vreme korišćenja kupatila bude između 5 i 20 minuta. Nakon izlaska iz parnog kupatila obavezno je tuširanje i odmor ili opuštanje u bazenu. Zbog kombinacije velike vlažnosti vazduha i visoke temperature telo gubi dosta tečnosti, pa je u periodu korišćenja parnog kupatila neophodno unositi dosta tečnosti.

Parno kupatilo u okviru luksuznog spa centra izrađeno je od vrhunskog keramičkog mozaika, koje vam pruža mogućnost potpunog uživanja.

 

Masaža

Masaža


Masaža je verovatno jedan od najboljih načina za opuštanje. Različiti vidovi masaže mogu se zakazati u okviru hotela, na upit gosta. Bilo da želite relax, swedish ili deep tissue masažu, naši maseri su vam na usluzi. Nakon završene masaže osećaćete se bolje i odmornije, i zato uvek kad imate priliku častite svoje telo. 

Spa centar 411
Spa centar 509
Spa centar 409
Spa centar 508
Spa centar 507
Spa centar