Bazen koji se nalazi u okviru spa centra, pruža gostima mogućnost relaksacije i opuštanja nakon napornog dana. Da bi ugođaj bio potpun, ne propustite priliku da uživate u našem đakuziju. Bazen sa svetlećim efektima, Water-jet sistemom za plivanje u mestu i vodopadom učiniće vaš boravak i opuštanje nezaboravnim.Kombinovanjem bazena sa saunom ili parnim kupatilom oslobodite Vaše telo stresa i negativne energije. Počnite ili završite dan na najbolji način.

Parno kupatilo je vrsta saune u kojoj je zastupljena visoka vlažnost vazduha koja se kreće do 100 % i temperaturom koja se kreće od 40°C do 50°C. Pomažu prevazilaženje stresova svakodnevnog života, opuštanje i sticanje nove snage kao i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja. Predviđen boravak u parnom kupatilu se kreće od 5 do 20 minuta u zavisnosti od subjektivne podnošljivosti velike vlažnosti u kombinaciji sa visokom temperaturom.

Sauna je savršeno mesto za uživanje i opuštanje, a ujedno ima i terapeutsko dejstvo. Boravkom u sauni vaše telo se oslobađa štetnih materija i napetosti, jača se imuni sistem i poboljšava celokupno stanje organizma. U hotelskom Spa centru nalazi se suva finska sauna sa optimalnom temperaturom između 90 i 110 C°, dok je vlažnost vazduha oko 40%.  U ovakvim uslovima pospešuje se znojenje i na taj način vrši detoksikacija organizma.

Poklonite vašem telu doživljaj opuštanja kroz masaže i tretmane u prijatnom ambijentu našeg wellnes&spa centra. Otklonite napetost u mišićima, a telu poklonite novu životnu energiju!

Usluge masaže dodatno se naplaćuju prema važećem cenovniku koji se može preuzeti na recepciji hotela.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram