Kao odgovor na pandemiju COVID-19 , uveli smo bezbednosni protokol, koji obezbeđuje uslove za udoban i bezbedan boravak i rad.

Česta pitanja

Hotel Amsterdam - Beograd

Da, moguće je otkazati rezervaciju klikom na dugme "Promeni / Otkaži rezervaciju", a zatim unosom traženih podataka ( šifre rezervacije i email adrese).
Rezervaciju držimo do 24:00 sati, na dan dolaska. U slučaju nedolaska gosta, naplaćuje se 1 noćenja po osobi u rezervisanom tipu smeštaja. U slučaja otkaza rezervacije 12-0 dana prije dolaska, naplaćuje se 1 noćenja u rezervisanom tipu smeštaj
Da, moguće je promeniti datum rezervacije klikom na dugme "Promeni / Otkaži rezervaciju", a zatim unosom traženih podataka ( šifre rezervacije i email adrese).
Prijava u objekat je na dan dolaska, nakon 14:00.
Odjava iz objekaat je na dan odlaska, do 12:00.
Odjava iz objekaat je na dan odlaska, do 12:00.
Ne, u sobama nije dozvoljeno pušenje.
Da, naš hotel je pet friendly i dozvoljeni su kućni ljubimci.
Da, hotel poseduje sopstveni pakring, koji se nalazi preko puta hotela u ulici Kraljevića Marka 16-18.
Kalemegdanska tvrđava, boemska četvrt Skadarlija i glavna pešačka zona – Knez Mihailova ulica, udaljene su svega nekoliko minuta hoda. Na manje od 1km udaljenosti su još i: Trg Republike, Narodni muzej, Narodno pozorište, Konak kneginje Ljubice, Muzej iluzija… Najveća pravoslavna crkva na svetu, hram svetog Save na Vračarskom platou, udaljen je oko 2km, kao i spomenik velikom županu Stefanu Nemanji na Savskom trgu. Do Ušća Save u Dunav deli Vas svega 1,3km.

Niste pronašli odogovor? Pitajte nas!
    Saglasan sam da Hotel Amsterdam prikuplja moje podatke putem ovog obrasca.

    Registration

    Forgotten Password?