Bazen koji se nalazi u okviru spa centra, pruža gostima mogućnost relaksacije i opuštanja nakon napornog dana. Bazen sa toplom vodom i prijatnim slapovima, učiniće da se u potpunosti opustite tokom boravka u Spa centru. Kombinovanjem bazena sa saunom ili parnim kupatilom oslobodite Vaše telo stresa i negativne energije. Počnite ili završite dan na najbolji način.

Parno (tursko) kupatilo, poznatije kao hamam, predstavlja pravo zadovoljstvo, sa pozitivnim relaksirajućim i osvežavajućim uticajem na organizam.Zbog kombinacije velike vlažnosti vazduha i visoke temperature, telo gubi tečnost, pa je u periodu korišćenja parnog kupatila neophodno hidriranje.Parno kupatilo u okviru luksuznog spa centra izrađeno je od vrhunskog keramičkog mozaika, koje vam pruža mogućnost potpunog uživanja.

Sauna je savršeno mesto za uživanje i opuštanje, a ujedno ima i terapeutsko dejstvo. Boravkom u sauni vaše telo se oslobađa štetnih materija i napetosti, jača se imuni sistem i poboljšava celokupno stanje organizma. U hotelskom Spa centru nalazi se suva finska sauna sa optimalnom temperaturom između 90 i 110 C°, dok je vlažnost vazduha oko 40%.  U ovakvim uslovima pospešuje se znojenje i na taj način vrši detoksikacija organizma.

Poklonite vašem telu doživljaj opuštanja kroz masaže i tretmane u prijatnom ambijentu našeg wellnes&spa centra. Otklonite napetost u mišićima, a telu poklonite novu životnu energiju!

Usluge masaže dodatno se naplaćuju prema važećem cenovniku koji se može preuzeti na recepciji hotela.