Kao odgovor na pandemiju COVID-19 , uveli smo bezbednosni protokol, koji obezbeđuje uslove za udoban i bezbedan boravak i rad.

Smeštaj - Hotel Amsterdam

Smeštaj – Hotel Amsterdam

Smeštaj hotel Amsterdam je, po mišljenju brojnih zadovoljnih gostiju, jedan od najtraženijih, najkvalitetnijih i najboljih hotelskih smeštaja u Beogradu. Komfor, udobnost, luksuz i savršena usluga – njegove su glavne karakteristike. Atraktivan i elegantan enterijer besprekorne čistoće priuštiće Vam nezaboravne trenutke uživanja. Unikatan dizajn i moderan luksuz će Vas osvojiti i inspirisati za nove dolaske.

Bilo da u Beograd dolazite radi odmora ili poslovnih obaveza, neka smeštaj hotel Amsterdam bude i Vaš izbor. Idealna lokacija i dobra povezanost sa svim delovima grada daju mogućnost da jednostavno i brzo stignete do bilo koje željene lokacije u gradu. Neposredna blizina brojnih kulturno-istorijskih obeležja i zdanja, učiniće Vaše turističko razgledanje lakšim i prijatnijim.

Sobe – Hotel Amsterdam

Smeštaj hotel Amsterdam sačinjava glamurozan Penthouse predsednički apartman i 41 soba unikatnog stila i prestižnog komfora. Tipovi soba u ponudi su: Standardna soba, Superior soba, Comfort Twin, Comfort Triple i Comfort King soba.

Sve sobe su opremljene sa jednim udobnim bračnim ležajem ili sa dva zasebna komforna ležaja, garderoberom ili ormanom, noćnim stočićem, radnim stolom, prostorom za sedenje i drugim neophodnim pratećim sadržajima. Sadrže: flat-screen TV sa velikim izborom kablovskih kanala, direktnu telefonsku liniju, sef, mini-bar, električno kuvalo, bade-mantile i papuče. Raspolažu sopstvenim, moderno opremljenim kupatilom sa kadom ili tušem i fenom za kosu. Klimatizovane su i zvučno izolovane. Gostima je omogućeno, besplatno i neograničeno, korišćenje brzog Wi-Fi interneta, kako u sobama, tako i u zajedničkim prostorijama hotela.

Zašto izabrati hotel Amsterdam

Ljubazno osoblje!

Ljubazno i nasmejano osoblje pobrinuće se da Vam boravak u našem hotelu postane najlepša uspomena

Nenadmašne cene!

Nenadmašne cene i promotivne ponude garantuju Vam najbolji odnos cene i kvaliteta usluga!

Odlična lokacija

Odlična lokacija u centru grada savršena je polazna tačka za obilazak Beograda ili odlazak na poslovne sastanke!

Sigurna rezervacija

Sigurna, brza i jednostavna online ili telefonska rezervacija željenog hotelskog smeštaja!

Raznovrstan sadržaj

Raznovrstan sadržaj za Vaše prvoklasno uživanje: atraktivan restoran, prijatan bar, moderan Spa&Wellness centar i 3 konferencijske sale!

Lako upravljanje rezervacijom

Lako upravljanje rezervacijom omogućava da promenite, otkažete ili proverite sve pojedinosti Vaše rezervacije!

Smeštaj – Hotel Amsterdam

Veliki izbor soba opremljenih po svetskim standarima!

Poslednje sa bloga

Najnovije vesti na jednom mestu!

Registration

Forgotten Password?