Kao odgovor na pandemiju COVID-19 , uveli smo bezbednosni protokol, koji obezbeđuje uslove za udoban i bezbedan boravak i rad.

Type: King size ležaj - 180x200cm

  • Početna
  • Type
  • King size ležaj - 180x200cm
Predsednički apartman - Smeštaj - Hotel Amsterdam 1

Predsednički apartman

Ekskluzivan smeštaj koji Vam hotel Amsterdam sa ponosom predstavlja jeste Predsednički apartman, smešten na 8. spratu hotela. Fascinantan pogled na reku Savu, Beograd na vodi i gradsku panoramu, ostaviće Vas bez daha.
Continue Reading
Superior Double Soba - Hotel Amsterdam 1

Superior Double soba

Superior Double soba hotela Amsterdam idealan je izbor za sve one koji žele da uživaju u udobnosti, komforu i modernom dizajnu svoje sobe. Bilo da ste u naš hotel i grad došli radi odmora ili posla, superior soba će Vam obezbediti idealnu kombinaciju luksuza i željenog komfora. Ukoliko izaberete sobu ove kategorije, možete očekivati vrhunski kvalitet smeštaja i usluge, koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i zahteve. Kako duži, tako čak i sasvim kratak boravak u njoj, priuštiće Vam nezaboravno hotelsko iskustvo, koje ćete želeti iznova da ponavljate.
Continue Reading
Comfort King soba - Smeštaj - Hotel Amsterdam Beograd 1

Comfort King soba

Comfort King soba hotela Amsterdam predstavlja spoj komfora i luksuza. Eleganto opremljena savršeno dizajniranim nameštajem, u kombinaciji modernog i tradicionalnog stila, ostavlja utisak prefinjenosti i prestiža.
Continue Reading